Biserica Sfantul Nicolae si Adormirea Maicii Domnului din Maia
Sfințire și binecuvântare la Parohia Maia Catargi
Administrator: 29-10-2015 10:12:46 in Despre noi
      Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor s-au finalizat lucrările de construcție a unui foișor la Parohia Maia Catargi, foișor care să servească nevoilor vieții parohiale, având ca destinație organizarea hramului bisericii, cateheze și proiecție de film ortodox, activități filantropice și alte activități cu caracter administrativ-bisericesc și gospodăresc.
     S-a ținut cont de toate aspectele legate de faptul că aici, la Maia Catargi, este complex arhitectural de patrimoniu drept pentru care construcția este pe schelet metalic, demontabilă și se va putea monta sau demonta în orice moment va fi nevoie fără să afecteze în vreun fel biserica sau terenul bisericii.
      În data de 25.10.2015, după săvârșirea Sfintei Liturghii, s-a oficiat slujba Aghiasmei celei mici de către Preacucernicul Părinte Stancu Bogdan Ionuț, Protopop al Urzicenilor, împreună cu un sobor de preoți și diaconi. La finalul slujbei părintele Protopop a rostit un cuvânt de învățătură îndemnându-i pe toți cei prezenți la o viață duhovnicească spornică, să mențină candela aprinsă în sufletele lor pentru Hristos și Biserică, dar și misiunea permanentă de a ajuta pe cei în nevoi.

                                                                                        a consemnat Preot Tudor Sebastian Gabriel,
                                                                                                        Parohul bisericii Maia Catargi.
© 2017 - Parohia Maia Catargi

Powered by NETCreator & Lacasuri Ortodoxe